Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Verbouwkundig.nl

Allround Vakwerk

Wat voor werkzaamheden doen wij?

Verbouwen van badkamers, geheel naar uw wens. In eigen beheer het totale project gerealiseerd, van sloopwerk, aanpassen van het leidingwerk en tegelwerk, dus geen verschillende mensen nodig. Elke aanpassing voor uw badkamer kunnen wij realiseren.

Nieuwe CV ketel of extra radiator, is uw CV ketel aan vervanging toe of een nieuwe radiator op die koude hobbykamer. Elk installatiewerk voeren wij uit van radiator, CV ketel of bijvoorbeeld vloerverwarming. 

Aan, uitbouwen en verbouwen van o.a. keukens of huiskamers, Altijd al de kamer willen uitbreken en en een deel aanbouwen? Wij realiseren het van fundering tot dakbedekking. Stuc, metselwerk, klein electra en timmerwerk. Maar ook dakkapellen en (kunststof) dakramen zijn geen probleem. Wij zijn Fakro dakramen specialist.

Reparatie, Onderhoud en Service, voor het midden en kleinbedrijf maar ook voor de particulier doen wij reparaties, (periodiek) onderhoud aan panden en installaties. Alweer een zorg minder!

Technische vernieuwingen, als er iets nieuws is op de markt proberen wij deze toe te passen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van EPDM dakbedekking en kunnen wij leidingwerk voor sanitair en CV persen met perskoppelingen.

Waar?

In principe werken wij door geheel Nederland maar ligt ons kerngebied gezien onze standplaats in Drunen vooral in Noord-Brabant en aanliggende provincies.

Wat kost het?

Dat is afhankelijk van het project, maar altijd concurrerend. Wij maken graag voor u gratis een vrijblijvende offerte.

Klusbedrijf Passchier is FAKRO SPECIALIST.

Een dakraam van Fakro die geplaatst is door ons, valt onder de fabrieksgarantie van Fakro.

Hiervoor gaan we jaarlijks op herhalingscusus, zodat u profiteert van de laatste updates en producten. Fakro dakramen zijn van de zelfde hoge kwaliteit als Velux, maar beter betaalbaar en een groter bedieningsgemak.